За Фирмата

REXOL.BG е водещият онлайн търговец на моторни масла и добавки. Предлагаме най-добрите световни марки масла за всички модели автомобили и мотоциклети. Моторни масла както за по-старите така и за най-новите двигатели, масла за нормална употреба, масла за спортни и тунинговани автомобили. REXOL.BG е официален дистрибутор на моторни масла MOTUL, CASTROL, ELF, MOBIL, GM, TOTAL, MOTOR GOLD и BARDAHL.

Големият ИЗБОР, максималните ОТСТЪПКИ, професионалното ОБСЛУЖВАНЕ и високото КАЧЕСТВО правят REXOL.BG един от лидерите на пазара. Повече от 15 години сме коректен партньор на стотици наши клиенти пазаруващи на складови цени.

Избор - над 300 вида Моторни масла и Добавки

Като един от най-големите онлайн търговци ние предлагаме над 300 вида масла и добавки. При нас можете да намерите моторни масла за всички типове двигатели, масла за бензинови и дизелови двигатели с и без турбо компресор, за автомобили с DPF филтър, моторни масла за TDI, PD, HDI, CDI, DCI, JTD, D4D, AMG двигатели.

Отстъпки - винаги най-добрите цени

Постарали сме се нашите клиенти да ползват най-добрите цени и отстъпки на пазара. Работим с много автомобилни клубове, форуми и фирми на които изпращаме регулярно най-добрите си оферти. Видели сте някъде по-добра цена? Обадете се, ние ще я бием!

Обслужване

REXOL.BG държи на своите клиенти, затова те получават най-доброто и качественно обслужване. Ако незнаете какво масло да изберете и колко литра ви трябват или каква добавка ви е необходима, просто се свържете с нас - ние знаем.

Качество

REXOL.BG предлага само най-добрите моторни масла и добавки с топ качество от най-реномираните и доказали се световни марки. Всички продукти са оригинални, в срок на годност и с доказан произход.

Купете ОНЛАЙН или поръчайте на тел: 0888 231498